Hirdetés

Gigászi, 163 hüvelykes TV-t mutatott be az LG



|

Az egészen hatalmas képernyővel rendelkező kütyüt sajnos nem otthoni használatra kínálja a cég.

Hirdetés

A nagyképernyős, szélesvásznú TV-knek köszönhetően akár már saját otthonunkban is megteremthetjük a mozis élményt, ráadásul számos olyan készülék akad, ami kifejezetten ütős tulajdonságokkal bír, mégis megfizethető az ára. Az LG nemrég egy olyan eszközt leplezett le, ami méretét tekintve egyáltalán nem nevezhető hétköznapinak, de nem is igazán azért készült el, hogy filmet nézzen rajta a család.

Hirdetés

A microLED-es Magnit 163 hüvelykes képernyővel rendelkezik, tehát több mint négy méter a képátlója, és természetesen 4K-s felbontásban élvezhető a rajta megjelenő néznivaló. Továbbá megkapta még a Black Coating technológiát is, ami egyrészt javítja a kontrasztot és a színek pontosságát, másrészt megvédi a pixeleket a nedvességtől, a portól, valamint a külső behatásoktól. Emellett a képernyő tükröződés- és ujjlenyomatmentes.

A fentieken túl megtalálható még a Magnitban egy Alpha AI processzor, ami képes elemezni a tartalmakat és optimális képet megjeleníteni valós időben. Operációs rendszer tekintetében nincs nagy meglepetés, mivel ugyanaz a WebOS fut rajta, mint az LG fogyasztóknak szánt okostévéin. A TV már elérhető a világ több régiójában is, de legfeljebb nyilvános helyeken, például kiállításokon találkozhatunk majd vele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.