Hirdetés

Globális versenyben fog eldőlni, milyen emojit kapnak az elektromos autók



|

A pályázaton minden ország fiataljainak ötleteit várják a szervezők.

Hirdetés

Az elmúlt években egyre növekedett az elektromos autók globális állománya, 2020-ban 3,1 millió járművet jegyeztek be, a szakértői előrejelzések alapján 2025-re pedig már 14 millió elektromos személyautó lehet forgalomban.

A globális trendekhez igazodva az ABB technológiai cég és a Green.TV médiavállalat közös szervezésében meghirdetésre került egy pályázat, amelyben a fiatalok ötleteit várják arra, milyen legyen a világ első elektromosjármű-emoji ikonja. A cél, hogy a modern online kommunikációban egyértelműen különbséget lehessen tenni a hagyományos és az elektromos autók között.

Hirdetés

A pályázaton legalább 6 és legfeljebb 16 éves fiatalok vehetnek részt lakóhelytől függetlenül, mindössze valamelyik közösségi média platformon szükséges közzétenni az emoji tervét. Facebookon, Instagramon, LinkedInen és Twitteren is elérhető a pályázat, az alkotást viszont mindenképpen az #EVmoji jelöléssel kell ellátni.

A terveket a szervezők augusztus 20-ig várják, a győztest pedig az Elektromos Járművek Világnapján, vagyis szeptember 9-én jelentik be. A verseny teljes szabályzata és pontos feltételei a világnap hivatalos honlapján olvashatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.