Hirdetés

Hasznos újítással teszi könnyebbé a hétköznapokat a Gmail



|

A Gmail praktikusabbá varázsolja az e-mailek továbbítását: immáron e-maileket is csatolhatunk egy levélhez, ha nem akarjuk elárasztani mások fiókját.

Hirdetés

A Google praktikus újdonsággal frissítette a Gmailt: immáron nem kell több tucat különböző levelet egyesével továbbítanunk másoknak. Az új funkciónak hála elég kijelölnünk vagy belehúznunk a nekünk tetsző leveleket az új üzenetbe, és letöltés vagy másolás nélkül máris csatoltunk a kiszemelt leveleket az új e-mailhez.

Hirdetés

Ennek hála kevésbé terheljük meg mások postaládáját, magunk is időt spórolunk, ráadásul le sem kell töltenünk semmit, és még a beszélgetési nézeteket is megőrzi a Gmail. A húzogatós módszer mellett kijelöléssel vagy a három gombos menüből is továbbíthatunk valamit csatolmányként. 

A platform .eml fájlként mellékeli a leveleket, amelyek új ablakokban nyílnak meg. 

A Google szerint az új funkció fokozatosan válik elérhetővé a következő 40 nap során. Időbe telhet, mire mindenkihez eljut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.