Hirdetés

Nagyon hasznos funkcióval frissít a Gmail



|

A frissített keresőfunkcióval sokkal könnyebb lesz rálelni arra, amit szeretnénk megtalálni a Google levelezőjében.

Hirdetés

Mindenki kutatott már valamilyen fontos információ után a Gmail-fiókjában. Van, hogy egy-egy dolog nagyon el van már temetve, az évek alatt annyi minden felgyűlhet, hogy már a keresési kifejezések sem segítenek. Pedig a keresés lenne a Google nagy erőssége. Az óriáscég is tudja, hogy lehetne még fejleszteni a Gmail keresőjén, ezért előállt egy komoly frissítéssel.

Hirdetés

Ennek a lényege, hogy könnyebb lesz szűrni és rendezni az egyes találatokat. Ha például rákeresünk valakinek a nevére, akkor már tovább szűrhetjük a vele kapcsolatos találatokat mondjuk a csatolt fájl típusa vagy egy időintervallum, esetleg naptármeghívó alapján is. 

Az új keresőelemek gombokra hasonlítanak, amelyekkel alapvetően a találatok szűrése fejlődik sokat. A tapasztalt felhasználók persze eddig is tudtak szűrni részletekbe menően, mindezzel viszont sokkal felhasználóbarátabb és egyszerűbb lesz a célzott keresés. Azt egyelőre nem lehet megmondani, hogy kihez mikor ér oda a frissítés, de a Google már elindította a változtatásokat (a webes felületre). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.