Hirdetés

Golyóálló iPhone-t mutatott be a Caviar



|

Az extra védelemért cserébe viszont le kell mondanunk a kameráról.

Hirdetés

Nem is olyan rég az első iPhone darabkájával díszített iPhone 13 Pro kapcsán írtunk a a Caviar termékeiről, de a dizájnercég most egy újabb extravagáns dobással lepte meg a karácsonyi ajándékra vadászó pénzes közönséget.

A StealthPhone 2.0 alapvetően szintén egy iPhone 13 Pro vagy Pro Max, a Caviar módosításainak hála viszont golyóálló burkolatot kapott, és hiányzik róla az összes kamera is, így olyan létesítményekbe is bevihető, ahonnan kitiltották a felvételek készítésére alkalmas eszközöket.

Hirdetés

Ezek alapján már nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a StealthPhone 2.0 a fokozott biztonság jegyében született meg, a gyártó leírása alapján kifejezetten kémelhárítóknak és diktátoroknak:

"Egy páratlanul magas biztonsági szintű okostelefon: azoknak, akik szigorúan bizalmas szervezetekben dolgoznak, azoknak, akik nap mint nap kockázatot vállalnak, hogy megvédjék polgáraik békéjét, azoknak, akik nemzetközi ügyeket oldanak meg egyetlen telefonhívással."

- áll a Caviar honlapján. Az alábbi videó látványosan demonstrálja, hogy a StealthPhone 2.0 titán borítása akár egy szívünk felé tartó 9mm-es lövedéket is képes megállítani. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy mit tett a Caviar az olyan veszélyek ellen, mint a telefonokat lehallgató Pegasus kémszofter, így a magánszféra védelmét célzó trükkök valószínűleg kimerülnek a kamerák kukázásában.

A mobil legolcsóbb kivitele 6370 dollár (kb. 2 millió forint), a csúcsot az 1TB-os iPhone 13 Pro Maxre épülő verzió jelenti 7980 (kb. 2,6 millió forint) dollárért. Az érdeklődőknek viszont nem árt résen lenniük, mert a Caviarnál bevett szokás szerint a StealthPhone 2.0 is limitált szériás, mindössze 99 darab készül belőle. Bár az, aki nemzetközi ügyeket intéz el egyetlen telefonhívással, talán ebből is simán rendelhet egy plusz példányt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.