Hirdetés

Gond van az OTP SZÉP-kártya oldalával



|

Ma reggel óta akadozik az OTP SZÉP-kártya oldala, a felhasználók nem tudják lekérdezni egyenlegüket.

Hirdetés

Ma reggel óta nem elérhető az OTP SZÉP-kártya egyenleglekérdező aloldala, sőt az egész rendszer akadozik, a szepkartya.otpportalok.hu is hol elérhető, hol pedig egyáltalán nem - általában inkább nem.

A 24.hu kérdésére válaszul az OTP Portálok illetékesei azt mondták, technikai hiba lépett fel, ezért tapasztalhatják épp a lassulást a felhasználók. Ez a lassulás a gyakorlatban persze inkább működésképtelenséget jelent. 

Hirdetés

Fontos azonban megjegyezni, hogy a hiba magukat az OTP SZÉP-kártyákat, illetve azok működését egyáltalán nem érinti, tehát továbbra is gond nélkül lehet őket használni, fizethetnek velük a kártyatulajdonosok. Az OTP jelenleg is nagy erőkkel dolgozik a probléma elhárítását, remélhetőleg hamarosan online is helyreáll a rend, és a fenti oldalak is zökkenőmentesen működnek majd ismételten. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.