Hirdetés

Google Asszisztenst kapnak a Fitbit okosórái



|

A Fitbit felvásárlása óta a Google most először nyit komolyabban a márka termékei felé - konkrétan Google Asszisztens-támogatással.

Hirdetés

Bár a Google tavaly vásárolta fel 2,1 milliárd dollárért a Fitbitet, eddig igazából nem igazán kötötte magához a márkát és annak termékeit. Ez változik most meg, ugyanis a 9to5Google a Fitbit app kódjában arra utaló jeleket talált, hogy a FitbitOS rendszer hamarosan támogatja majd a Google Asszisztenst. Ez így pedig most először debütál majd nem Wear OS rendszerű okosórán. 

Hirdetés

Az app kódja azt is elárulta, hogy nagyjából úgy lehet majd aktiválni a Fitbit okosórákon a Google Asszisztenst, mint az Alexát a Versa 2-n. Úgy fest, hogy bár egyszerre csak egy digitális asszisztens kezelése lesz megoldott, az Alexa is opció marad, ha valaki az Amazon megoldására vágyna inkább. 

Azt viszont továbbra sem tudni, hogy mik a Google hosszabb távú tervei a Fitbittel, főleg, hogy egyre több olyan szolgáltatás van, ami a Fitbit és a Google kínálatában is megvan átfedésben. A Google megoldásait a Fitbit termékek pedig eddig nem igazán támogatták. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.