Hirdetés

Ezentúl könnyebben válthatsz a lapok között a Chrome böngészőben



|

Egy új, lenyitható sáv segíti majd a megnyitott lapok áttekintését, és az azok közötti váltást.

Hirdetés

Aki használta már a Microsoft Edge böngészőjét, az valószínűleg találkozott a megnyitott lapok melletti nyíl ikonnal. Erre kattintva lenyílik egy sáv a megnyitott oldalak indexképeivel, ezzel is segíti a szoftver a lapok közötti tájékozódást és váltást. 

Hirdetés

A jelek szerint a Google éppen egy ilyen funkcióval egészítené ki a Chrome böngészőjét. Ennek a neve Tab Strip lesz, és már dolgoznak rajta az óriás mérnökei. 

Mindez azért is lehet hasznos újítás, mert sok megnyitott oldalnál az apró füleken nem látszik olyan jól, hogy mi micsoda. Az új funkcióval könnyebben áttekinthető és átgörgethető lenne a lista, ráadásul a lapokat meg lehet majd fogni, és húzással itt is átrendezni. 

Az újítás különösen hasznos lehet az érintőképernyős eszközökön is. Azt sajnos nem tudni, hogy mikor érkezik meg a Chrome-ba, de a tippek szerint először csak rejtett beállítás formájában lesz manuálisan aktiválható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.