Hirdetés

Megbélyegzi a lassú weboldalakat a Google Chrome



|

Külön értesít majd a jövőben az általában lassan betöltő weboldalaknál a Chrome böngésző.

Hirdetés

A Google Chrome böngészőért felelős csapata nemrég egy olyan blogbejegyzést tett közzé, amelyből kiderült, hogy a Chrome böngésző jövőbeli verziói azonosítják majd azokat a weboldalakat, amelyek túl lassan vagy éppen kellően gyorsan töltenek be. 

Hirdetés

Az ilyen oldalaknál bélyegeket jelenít majd meg a Chrome, így a felhasználó mindig tudja, ha egy honlap valamiért lassan tölt be. A Chrome nem csak szöveges formában ad visszajelzést a lassan betöltő honlapoknál, hanem egy bélyeget is megjelenít.

A gyorsan betöltő oldalakat pedig jutalmazza a Chrome, ilyenkor egy zöld haladási csík jelenik meg a címsor alatt. Ez jelzi, hogy a honlap villámgyorsan betölt. 

A Google fokozatosan azonosítja majd a lassú és a gyors weboldalakat, és külön bélyeget kapnak majd azok az oldalak is, amelyek magas minőségi használati élményt adnak. A későbbiekben akár a tipikus betöltési időről is adhat tájékoztatást az oldalaknál a Chrome. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.