Hirdetés

Már a digitális konferenciákat is kiüti a koronavírusjárvány



|

A Google az online tartandó Cloud Next konferenciáját is elhalasztotta a járvány miatt.

Hirdetés

A koronavírus okozta járvány hatására gyakorlatilag minden éves nagy rendezvény elmarad vagy később, esetleg online lesz megtartva. A Google korábban úgy döntött, a Cloud Next konferenciáját mégsem tartja meg, azt inkább online rendezi, április 6-8. között. Az elmúlt napok eseményeinek hatására azonban már a digitális konferenciát is lemondta az óriáscég. Új dátum egyelőre nincs, és sokak szerint igen aggasztó, hogy már az online eseményeket is érinti a járvány.

Hirdetés

A Google ráadásul másodjára kaszálja el rövid időn belül a Cloud Next 2020-at, emellett pedig az I/O fejlesztői konferenciát is lefújták. A cég úgy döntött, hogy még az online rendezvény is túl nagy kockázatot jelent a dolgozói és ügyfelei számára. 

A jelenlegi helyzet alakulásának jobb megértése után a Google új dátumot ígért, az I/O egyelőre május 12-14. között, online formában megtartható lehet. A szakértők szerint ha a helyzet nem javul drámai mértékben, akkor a Google rövidesen azt is végleg lemondja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.