Hirdetés

Már mobilon is mutatja a csillagokat a Google Earth



|

A weben és a Pro asztali appban eddig is működött a funkció, de már elég erőseb a mobilok ahhoz, hogy ezeken is leváltsák a feketeséget.

Hirdetés

Amikor teljes egészében kizoomolunk a Google Earth használata során, akkor a weben és a Pro asztali appban olyan nézetet kapunk a bolygónkról, amelyben csillagok vannak a háttérben. Ezt sajnos egy sima fekete képre cserélte a szolgáltatás mobilon - eddig. A Google szerint azonban már vannak olyan erősek az okostelefonok és tabletek, hogy meg tudják jeleníteni a csillagokat, így most frissült a Google Earth app. 

Hirdetés

Persze nem csak random pöttyök kerülnek díszítésként a háttérbe. A Föld forgatása közben a Tejútrendszerről lehet majd képeket felfedezni, méghozzá úgy, mintha csak 30 000 mérfölddel a bolygó fölött lennénk épp. Aki szerette volna felfedezni egy kicsit a világűrt, annak ez ideális otthoni megoldás. 

A Google célja az volt a frissítéssel, hogy a program még realisztikusabb legyen, éppen ezért korábban animált felhőkkel is újított. Egyébként nem csak a Földet és a csillagokat lehet nézegetni a Google jóvoltából. Külön weboldalt kapott a Hold is, ahol az eddigi holdraszállások helyszíneit lehet bejárni, de már a Google Earth 5.0 verziójába is belekerültek ezek a helyek, ahol többek között az Apollo leszállások környékét, a leszállóegységek és holdjárók 3D modelljeit és 360 fokos panorámafotókat is meg lehet tekinteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.