Hirdetés

Meglepetést ígér a Google február 11-ére



|

Mi is lesz akkor? Ja, igen, a Samsung Galaxy S20 és Galaxy Z Flip bemutatója. De mire készül ott a Google?

Hirdetés

A Samsung az androidos mobilgyártók egyik legerősebbje, és mint ilyen, nincs feltétlenül szüksége arra, hogy marketing-szempontok miatt, saját súlyának erősítésére elhívjon a rendezvényeire fontosabb partnereket. Épp ezért elég érdekesnek tűnik, hogy a Google a jelek szerint ott lesz a február 11-i Galaxy Unpacked eseményen. Arról viszont még titkolóznak, mire készülnek a színpadon.

Hirdetés

A "vendégszereplést" egy Twitterre feltett kis videó jelzi, amelyen sok minden nem történik, csuipán az Android és a Galaxy logók váltakoznak egy animáción, ehhez azonban annyi megjegyzést fűztek, miszerint "Valami izgalmas közeledik, találkozunk az Unpacked-en".

Nézzük a lehetséges teóriákat! Egyes találgatások szerint arról lehet szó, hogy az új készülékek natív Google Duo támogatást kapnak, ezt arra építik, hogy a koreai gyártó egy új, saját videós üzenetküldő formátumon dolgozik. Lehet, hogy mindezt összedrótozzák a Google megoldásával, és meg is van a válasz. Mások szerint a Google nem annyira az S20-ak, inkább a Galaxy Z Flip miatt jelenik meg külön, azt bemutatva, milyen jól kezeli az operációs rendszerük a hajtogatós mobilokat.

Aztán persze lehet, hogy mégis csak marketing az egész, de fordított módon: nem a Samsungnak van szüksége egy extra segítőre, hanem a Google-nek kell némi megerősítő rivaldafény. Miután a legutóbbi évek egyik legerősebb partnere, a Huawei a kereskedelmi háborúskodás miatt egyre jobban elhatárolódik a Google-féle Android ökoszisztémától, simán lehet mindez egy olyan megjelenés, ami azt sugallja: bízzatok az "igazi Androidban". Meglátjuk, már csak pár nap van hátra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.