Hirdetés

Még közvetlenebb képmegosztást hoz a Google Fotók



|

Privát és közvetlenebb megosztási opcióval újít a platform, mintha csak egy üzenetküldőt használnánk.

Hirdetés

A Google Fotók sokak szerint az androidos platform egyik legjobb és leghasznosabb alkalmazása, és bár a megosztás funkciójával eddig sem volt gond, a Google úgy érezhette, hogy valamit alkotnia kell a felgyorsuló és üzenetküldőkkel teli világban. 

Hirdetés

Éppen ezért egy közelgő frissítés még közvetlenebb képmegosztást tesz majd lehetővé. Ezzel a módszerrel a felhasználók konkrétan egymás között, közvetlenül oszthatják meg a fotókat, mintha csak egy üzenetküldő beszélgetési ablakában lennének.

Itt hozzászólásokat és megjegyzéseket is fűzhetnek a tartalmakhoz az emberek. Album használatára többé nincs szükség a megosztáshoz. 

Bár az új megosztási felület nagyon hasonlít ahhoz, amit egy mai modern üzenetküldőben látunk, a Google ragaszkodik hozzá, hogy nem akarja leváltani egyiket sem. A Google Fotók tehát nem tör az üzenetküldők babérjaira, de a Google azt reméli, hogy a családtagok és a barátok közötti fotómegosztás még jobbá válik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.