Hirdetés

Még létezik, sőt új dizájnt kap a Google Groups



|

A Google Groups elég kevés embernek mond bármit is, pedig a szolgáltatás 2001 óta üzemel.

Hirdetés

A Google az elmúlt évtizedekben rengeteg közösségi hálózatot és üzenetküldőt kaszált el, és bár a legtöbbet már mindenki rég elfelejtette, a Google Allo vagy a Google Talk egyeseknek még akár hiányozhat is. Éppen ezek miatt egészen megdöbbentő dolog, hogy a Google Groups, ami elég kevés embernek mond bármit is, még mindig működik, ráadásul 2001 óta van szolgálatban. Az évek alatt nem sok törődést kapott, még dizájnban sem igazították a Google arculatához. Most végre erre is sor kerül, így a Material dizájnnyelv alapján frissül a szolgáltatás. 

Hirdetés

Ezen felül a szűrés és keresés funkciókat is felújítják, és az ígéretek szerint minden eddiginél könnyebb lesz új csoportot kezdeni. A legújabb bétában már benne vannak a legnépszerűbb funkciók is. 

Akit lázba hozott a Google Groups frissítése, annak fel kell iratkoznia, hogy kipróbálhassa az új bétát. Ezzel már korai betekintést kap a színfalak mögé, az összes felhasználóra ugyanis csak jóval később terjesztik ki ezeket a frissítéseket. Addig még várják a visszajelzéseket, miközben fontolgatják az olyan régi funkciók törlését, mint az üzenetek fejlécének megtekintése vagy a weboldalakra való csoportbeágyazás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.