Hirdetés

Teljesen elmarad idén a Google I/O



|

Eredetlieg online akarta megtartani éves nagy rendezvényét a Google, de végül ezt sem vállalja be.

Hirdetés

Napokkal azután, hogy a cég elhalasztotta Cloud Next konferenciáját, ami eleve csak online közvetítés formájában lett volna megrendezve, - nem egészen váratlanul - bejelentette, hogy másik fontos rendezvényéről is lemond. Bár a közvetítés megszervezéséhez kevés ember kellett volna, a Google most úgy döntött, senkit nem mozdít ki az otthonából.

Hirdetés

A cég egyik szóvivője elárulta, hogy a fejlesztők, a munkatársak és a helyi közösségek egészségének és biztonságának megóvása, valamint a San Francisco Bay Area vezetőinek ajánlásai miatt semmilyen formában nem tartja meg az I/O-t. 

Tavaly ezen a rendezvényen mutatták be a Pixel 3a-t és a Pixel 3a XL-t, az Android Q beta 3-at, és a Nest Hub Maxot, valamint meséltek további fejlesztésekről a különböző szoftvereket, szolgáltatásokat illetően. Remélhetőleg legalább pár sajtóközleményt kiadnak, ahogy az Apple tette az iPad Pro és a Macbook Air esetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.