Hirdetés

Megvan, hogy mikor rendezik a 2020-as Google I/O-t



|

Aki maga szeretne rájönni a dátumokra, az egy puzzle-t is megoldhat. Ezen a rendezvényen debütálhat a Pixel 4a széria.

Hirdetés

Végre kiderült, hogy a Google mikor rendezi meg a 2020-as fejlesztői konferenciáját. Ha valaki ezt inkább szeretné maga kitalálni egy puzzle megoldásával, akkor egyelőre ne olvasson tovább, ide látogatva lehet megoldani a feladványt, ajánljuk, jó móka.

Hirdetés

Aki nem szeret játszadozni, csak az információ érdekli, annak eláruljuk: május 12. és 14. között esedékes a 2020-as Google I/O, a cég főhadiszállásán, Mountain View-ban fogják megtartani. Mindezt maga Sundar Pichai, a Google és az Alphabet első embere fedte fel. 

A rendezvényen ezúttal is számos friss hardveres és szoftveres újításra számíthatunk. Mivel tavaly egy ilyen konferencián debütált a Pixel 3a és a Pixel 3a XL, ezért valószínű, hogy most a Pixel 4a szériáról rántja le a leplet a Google. Ez két középkategóriás modellt tartalmazhat, ezeken túl pedig várhatóan megtudunk majd valamit az Android 11-ről is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.