Hirdetés

Egyre több embernek kellenének most jó hírek



|

Úgy tűnik, hogy kezdik egyre nehezebben viselni a járvány hatásait az emberek: soha nem kerestek még ennyien a "jó hírek" kifejezésre.

Hirdetés

A Google Trends adatbázisa szerint soha nem keresték még ennyien a Google keresőjével a "jó hírek" kifejezésre. A Google 2004 óta teszi közzé a keresési adatokat, és azóta a valaha mért legmagasabb keresési számra is rádupláztak most az emberek a "jó hírek" szókapcsolat esetében. Bár konkrét számokat nem közöltek, az kiderült, hogy pár hónapja még csak 25 százaléka volt a keresések száma a mainak, erre a konkrét kifejezésre. 

Hirdetés

Az Ahrefs.com adatai alapján a jó hírek szavakra való keresések száma tavaly decemberben nagyjából 78 000 volt átlagosan, így most a havi mennyiség 500 000 körül lehet. 

Talán mondani sem kell, de a koronavírus szóra sem keresték még soha ennyiszer az emberek, nem volt nehéz 100%-os növekedést elérni ezzel a kulcsszóval az elmúlt hónapok során. Több szakértő felhívta a figyelmet, hogy ezekben az időkben különösen fontos a pozitív hozzáállás, és, hogy nekünk tetsző, pozitív hangvételű témákkal, tartalmakkal is foglalkozzunk, amelyek kiszakítanak a járvány és annak gazdasági hatásai által keltett pánikhangulatból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.