Hirdetés

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Google Messages



|

Immáron egymilliárd alkalommal töltötték le a Google üzenetküldőjét a Play Áruház kínálatából.

Hirdetés

A Google az évek során sok hasznos funkcióval turbózta fel a Messages alkalmazását: van benne már jelölő, emlékeztető, sötét mód, RCS-támogatás, de webes elérés is biztosított hozzá. Ezek többsége még nincs meg a legtöbb SMS-appban, főleg azokban, amiket gyárilag telepítenek a mobilok egy részére. Emiatt aztán a Google Messages nagyon népszerű; olyannyira, hogy immáron több mint egymilliárd alkalommal töltötték le a felhasználók a Google Play Áruházból. 

Hirdetés

Mivel az app nem része a GMS-nek, vagyis a Google mobilszolgáltatási csomagjának, ezért a legtöbb gyártó saját SMS-appot mellékel a mobiljaira. A mostani letöltési mérföldkő tehát azt jelzi, hogy nagyon sokan döntenek úgy, hogy inkább a Google megoldását telepítik az okostelefonjukra. 

A szakértők arra emlékeztetik a felhasználókat, hogy amennyiben még nem próbálták ki a Messages appot Androidon, akkor töltsék le - lehet, hogy többé be sem lépnek a mobilgyártó gyári SMS-alkalmazásába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.