Hirdetés

Apró, de fontos változtatást hozhat a Google Pixel 4a



|

Végre trendi dizájnnal szolgálhat a Google, ráadásul a középkategóriában.

Hirdetés

Régóta pletykálnak arról, hogy a Google tavasszal elhozza a Pixel 4a okostelefont a középkategóriába, elérhetőbb árazás mellett. Most felbukkant pár élőkép a készülékről, és ezek alapján úgy néz ki, hogy dizájnban végre erősít a Pixel széria. A Google mobiljai az utóbbi időkben elég csúnyák, ezt pedig a sok, bonyolult érzékelőt tartalmazó, vaskos szenzorsávnak köszönhetik. A Pixel 4a-ra nem jutottak bonyolult érzékelők, így itt ezzel nincs gond.

Hirdetés

A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy közel kávamentes képernyőt kapunk, fúrt szelfikamerával. A szebb megjelenésért cserébe nem lesz gesztusfelismerés vagy fejlett arcfelismerő. Ez látvány és dizájn szempontjából összetettben jó hír, de a Pixel 4a alapvetően olyan, mint a Pixal 3a, és az ujjlenyomat-olvasója továbbra is a hátlapon helyezkedik el. Sőt, van jackcsatlakozója is. 

A pletykák szerint 64 GB tárhellyel jön majd, de azt nem tudni mikor: a koronavírus sok termékbejelentést megzavart, a Google még a fejlesztői konferenciáját is lemondta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.