Hirdetés

Úgy néz ki, hogy végleg kifutott a Google Pixel 3 széria



|

A Google Store-ból teljesen kifogytak a készletek, ez pedig arra utal, hogy véget ért az előző sorozat pályafutása.

Hirdetés

A Google minden új csúcsmobiljának érkezésekor az előző szériás modelleket leárazza, hogy kisöpörje a megmaradt készleteket. A Google Store-ból pedig immáron teljesen elfogyott minden Pixel 3 és Pixel 3 XL, vagyis nem túlzás azt állítani, hogy a széria kifutott. Ráadásul nem csupán a raktárak ürültek ki, a Google Store-ból úgy egyébként is eltűnt a két termék. Ezután a Google hivatalosan is megerősítette, hogy nincs több Pixel 3-as készüléke. 

Hirdetés

Természetesen a kereskedőknél még akadnak Pixel 3 mobilok, és megfelelő vételár mellett még jó vétel lehet bármelyik. A Snapdragon 845 és 4 GB RAM még ma is bőven vállalhatóak, a 12,2 megapixeles kamera a Google algoritmusainak hála még ma is a csúcson van, persze ultraszéles és telefotós kamera nincs, ami negatívum.

Előny viszont, hogy a Pixel 3 mobilokra 3 évig járnak rendszerfrissítések, tehát az Android 9-cel megjelent eszközökre még az Android 11 és annak utódja is várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.