Hirdetés

Így nézhet ki a Google Pixel 5



|

Állítólag három dizájnon is dolgozik a Google, és most kiszivárgott az egyik prototípus.

Hirdetés

Elég messze vagyunk még a Pixel 5 széria bemutatójától, de a szivárgások már elindultak, vagyis valószínűleg a munka is tart a fejlesztésekkel kapcsolatban. A Google állítólag három dizájnon is dolgozik, ezek közül az egyiket szivárogtatta ki a Front Page Tech. A képeken a Pixel 5 XL látható egészen pontosan, matt hátlapi üveggel, de fényes kameramodullal. 

Hirdetés

A kameramodul ezúttal egy furcsa arcot rajzol ki, azonban ennél is érdekesebb dolog, hogy ez lehet az első Pixel mobil, aminek a hátlapjára végre három kamerát tesz a Google. Az ultraszéleset ugyanis mindeddig lehagyta, a felhasználók mély felháborodására. A mostani új dizájn viszont a szakértők szerint erősen megosztó lesz. 

Októberig persze bármi megváltozhat, ráadásul a Google eleve három prototípuson dolgozik. Bár érdekes látni, hogy miket talál ki a Google, egyelőre semmi nincs kőbe vésve, és biztosan finomítanak még az ötleteken a következő hónapokban. A másik két prototípusról pedig egyelőre fotó sincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.