Hirdetés

Saját minijátékot kaphat a Google Play Áruház



|

Ahhoz hasonló a Play Áruházba rejtett minijáték, mint ami a Chrome böngészőben egykor oly népszerű volt.

Hirdetés

A Google rendszeresen rejt különféle meglepetéseket a szolgáltatásaiba: az Androidban például a 2.3 óta van easter egg, a Google Chrome pedig egy dínós minijátékot kapott, amit egy időben sokan megszerettek. Most a szemfüles felhasználók észrevették, hogy a Google Play Áruház is kap majd egy ilyen meglepetést.

Hirdetés

Alessandro Paluzzi mellett Jane Manchun Wong is találkozott a hőlégballonos játékkal, ami egyértelműen a Chrome dínós ötletének egy átalakított változata. 

Paluzzi szerint ez is offline játék lesz, akár a Chrome-ba épített változat. Egyelőre viszont nem lehet csak úgy, hivatalosan hozzáférni ehhez, emiatt aztán nem is tudni, hogy a Google mikor dobhatja be élesben ezt a kis meglepetést a Play Áruházba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.