Hirdetés

Ingyenes, reklámokkal kiegészített filmek jöhetnek a Google Play Filmekre



|

Rengeteg helyen lehet már ingyen tartalmakhoz jutni, ha elviseljük a reklámokat. Hamarosan a Google Play Filmek is ilyen lesz.

Hirdetés

Nagy divat manapság a streaming, azon belül pedig az ingyenesen elérhető tartalmak, amiket reklámok használatával finanszíroznak. A legtöbb platformon van már ilyen, és a jelek szerint jönnek a reklámokkal kiegészített filmek a Google Play Filmek rendszerébe is. Az XDA és a 9to5Google egyaránt megerősítették, hogy a legújabb androidos app kódja már felfedi a Google jövőbeli terveit. Egyértelműen kiolvasható a kódból, hogy a közeljövőben ingyen filmekkel egészül ki a szolgáltatás. 

Hirdetés

Még egy bejelentési üzenetet is találtak a kódban, amely szerint több száz filmre számíthatunk, és ezekben csak néhány reklámot helyeznek el. A feltételezések szerint mindez csak a kiterjesztése lesz annak a YouTube Moviesnak, ami 2018-ban debütált. A megvásárolt tartalmak tekintetében ugyanis közös a két platform könyvtára. 

A születési dátumot egyébként muszáj lesz megadni, valószínűleg a korhatáros filmek miatt. Arról pedig külön üzenet értesít, ha reklám van folyamatban, amikor Chromecast segítségével van vetítve a tartalom. Az viszont rejtély, hogy mikortól lesznek elérhetőek az ingyen filmek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.