Hirdetés

Átemeli a Google Play Zene egyik legjobb funkcióját a YouTube Music



|

Állítólag lassan közeledik az átállás, így a YouTube Music esetében is lehetőség lesz a saját számok feltöltésére.

Hirdetés

2018-ban a Google egyik vezetője, T. Jay Fowler megerősítette, hogy a Google idővel átköltöztetné a Google Play Zene előfizetői katalógusait, lejátszási listáit és beállításait a YouTube Musicba. A 9to5Google most pedig úgy értesült, hogy elkészült a YouTube Music új belső bétája, amely egy régóta várt funkciót emel át a Play Zenéből. 

Hirdetés

Egészen konkrétan ebben már lehetősége lesz a felhasználóknak saját számok feltöltésére. Ez talán nem hangzik mindenki számára izgalmasan, mégis nagyon hasznos, ha egy adott szerző vagy album nincs ott a kínálatban. A feltöltésnek hála nem lesz szükség másik zenelejátszóra. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a többi hasznos funkció is költözik-e, és azt sem tudni, mikorra várható az átállás. Állítólag már tavaly átköltöztették volna a Play Zene előfizetőit a YouTube Musicra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.