Hirdetés

Ez a lánykérés még a Google Térképen is látható



|

Egy 32 éves férfi egy kukorica-vetőgép segítségével rajzolta fel egy mezőre a nagy kérdést, mindez pedig a Google Térképen is felbukkant.

Hirdetés

Steffen Schwarz egy 32 éves, részmunkaidős gazdálkodó Németországban, aki júniusban szeretne összeházasodni a szíve választottjával. A lánykérés pedig nem akármilyen volt, és most már a médiában is felkapták a párt. Mindez azért lehetséges, mert Schwarz egy kukorica-vetőgép segítségével egy 5 hektáros mezőre rajzolta fel Németországban a nagy kérdést úgy, hogy helyeket hagyott ki a "Hozzámjössz?" német megfelelőjének kiírásához. 

Hirdetés

Ezután már csak rá kellett venni a barátnőjét, hogy egy drónnal nézzen szét a mező fölött - arra hivatkozott, hogy vaddisznók lehetnek arrafelé, és meg kellene nézniük. A lány aztán igent mondott a nagy kérdésre, azonban a nagy szenzáció csak ezután jött. Schwarz egyik Kanadában élő rokona figyelmeztette a párt, hogy a lánykérés annyira jól sikerült, hogy már a Google Térképen is látható. Ugyanis a mezőn kiírt szöveg még az égből is jól kivehető. 

A BBC szerint Schwarz nem gondolta, hogy a Google térképszolgáltatásában is megjelenik majd az alkotása, azonban ez az egész csak még romantikusabbá tette a pár esküvőre való előkészületeit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.