Hirdetés

Fontos újítást kapott a koronavírus miatt a Google Térkép



|

Az üzletek már azt is jelezhetik a szolgáltatáson belül, ha a koronavírusjárvány hatására átmenetileg zárva tartanak.

Hirdetés

Sok üzlet talál vásárlókra a Google Térképen és a Google keresőn keresztül, a koronavírusjárvány hatására azonban a legtöbb csak korlátozottan van nyitva, esetleg be is zárt átmenetileg. Éppen ezért a Google Térkép legutóbbi frissítése lehetővé tette a cégek számára, hogy jelezzék a fogyasztóknak, ha átmenetileg zárva tartanak. A Google My Business oldalon keresztül lehet ezt a megjelölést végrehajtani, ezután a Google Térkép és a kereső találatai között is látszik majd a változtatás. 

Hirdetés

Kormányzati és hatósági adatok alapján a változtatást automatikusan is elvégzik, de a cégtulajdonosok számára is elérhetővé tették most a funkciót. A Google felhívta a vállalatok tulajdonosainak figyelmét, hogy ha korlátozott nyitvatartás szerint működnek, akkor ne ezt a funkciót használják - ez azoknak szól, akik átmenetileg teljesen bezártak. 

A SearchEngineLand képernyőképet is tudott szerezni az új felületről. A Google arra bátorítja a cégtulajdonosokat, hogy ha a működésüket érinti a járvány, akkor tegyék meg a szükséges lépéseket az ügyfelek informálása érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.