Hirdetés

Napi versenyt hirdetett a karanténvideósoknak a GoPro



|

Nem csak profi kamerákkal, bármilyen mobillal fel lehet venni a videókat otthon, és nevezni.

Hirdetés

A GoPro egy új, napi szintű versenyt hirdetett, mivel most még több kreatív, otthont készült videó ömlik a netre. A nyertesek Hero 8 Black vagy Max modellekkel lesznek gazdagabbak. A HomePro Challangere készített videók ráadásul nem csak profi kamerával készíthetőek el, bármilyen mobillal felvehetőek. Április 30-ig tart majd a verseny, a GoPro minden nap kiválasztja a világ 5 legjobb nevezését, és az akciókamera mellett 5 évnyi GoPro Plus is jár nekik ingyen (a felhős tárhely mellett ingyen van a csere a tönkrement kamerák esetében). 

Hirdetés

Nevezni a legegyszerűbben a GoPro app mobilra letöltésével lehet, de anélkül is megy. A lényeg, hogy a YouTube, Instagram, Facebook és TikTok platformok esetében a videó feltöltésekor a #GoPro és a #HomePro hashtageket meg kell adni. Ezen kívül semmilyen megkötés nincs. 

Milyen videókat vár a GoPro? Egy bejegyzésben említettek tudományos kísérleteket, zenei alkotásokat vagy bármit, ami az alkotó szerint király. A szakértők szerint a GoPro kedvencei eddig az ugrálós jelenetek és a Goldberg-gépek voltak, ezekkel nagy eséllyel lehet majd nyerni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.