Hirdetés

Gorilla Glass Victus 2-vel lesznek strapabíróbbak az új Samsung csúcskészülékek



|

A Galaxy S23-as sorozat, az elődjeikhez hasonlóan, ezúttal is az elérhető legjobb védelemmel lesznek felszerelve.

Hirdetés

Szoros az együttműködés a Gorilla Glass és a Samsung között, hiszen mindig, mikor egy új technológiát tesznek elérhetővé, ami egy kicsit jobban ellenáll a fizikai hatásoknak, a dél-koreai gyártó az elsők közt kezdi el alkalmazni az üvegtípust.

Így volt ez tavaly az S22-es szériával, amikor a Victus+ debütált, és a korábbi években is. 2023-ban sem lesz ez másképp, a Galaxy S23-as modelleken már a Gorilla Glass Victus 2 védi a megjelenítő paneleket.

A közleményben, amiben nyilvánosságra hozták a specifikációt, kiemelik, a Victus 2 megőrzi elődje ellenállását a karcokkal szemben, miközben minden korábbinál jobban ellenáll a fizikai hatásoknak és a földre ejtés okozta lehetséges sérülések esélye is jelentősen csökken.

Hirdetés

Ennek köszönhetően az új csúcsmodellek akár tok nélkül is tovább megőrizhetik ragyogó külsejüket. Ugyan a gyártó nem tért ki rá, hogy elől és hátul is megkapja-e az S23-as széria a Victus 2-es védelmet, tavaly körülölelte a Gorilla Glass az S22-es telefonokat, szóval bízhatunk benne, hogy kitart a védelmi stratégia mellett a Samsung.

A Corning saját tesztjei alapján a Victus 2 akár méteres eséseket is simán túlél kemény beton felületre ejtve a telefont, szóval okkal bízhatunk benne, hogy a Samsung Galaxy S23-as széria minden modellje bírja majd a strapát. Hamarosan többet tudunk majd erről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.