Hirdetés

Gőzkamrás hűtéssel mutatkozott be a Razer Phone 2



|

Hivatalosan is bemutatkozott a Razer Phone 2: frissített dizájnnal érkezik az új gamertelefon.

Hirdetés

A Razer bemutatta a legújabb okostelefonját, amelynek a neve Razer Phone 2 lett. A tavalyi modellhez képest jobb teljesítményt nyújt, jobb fotókat készít, vezeték nélküli is tölt, a hátlapján pedig RGB-s világítás van. 

Hirdetés

Elsőre a Razer Phone 2 pont olyannak tűnik, mint az előző modell. A hátlap azonban üvegből van, ami lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. RGB-s világítás is van, a Razer logója 16,8 millió színben képes ragyogni. 

Az október 11-től, 799 dollárért előrendelhető készülék továbbra is 5,7 hüvelykes, 2560 x 1440-es IGZO kijelzőt kapott, 120 Hz-es képfrissítéssel. Ennek a fényereje azonban 50 százalékkal nagyobb. A hangzás is javult, illetve most már Dolby Atmos-képes a rendszer a jobb tisztaság érdekében. 

A készüléket ezúttal Gorilla Glass 5 védőüveg borítja. A hátlapi dupla kamera 12 megapixeles, f/1.75-ös fő szenzorral operál, ezt egy másodlagos, 12 megapixeles telefotós lencse egészíti ki, f/2.6 rekeszértékkel. Az előlapi szenzor 8 megapixeles, f/2.0 rekeszértékkel. A hátlapi kamerák támogatják a dupla fázisérzékelős autofókuszt, az elsődleges szenzor optikai stabilizációt is kapott. 

A motorháztető alatt Qualcomm Snapdragon 845-ös lapka, 8 GB RAM és 64 GB tárhely található, ez utóbbi microSD-vel 1 TB-ra bővíthető. A sztereó hangszórók mellett plusz pont a 4000 mAh-s akku is, a Quick Charge 4+ gyorstöltés, a Bluetooth 5.0 és az IP67-es vízállóság is. Sajnos a készülékre csak Android 8.1 kerül. Jackcsatlakozó nincs, de adapter van a dobozban. 

A készülékhez külön vihető a Razer Raiju Mobile Bluetooth gamepad és a Razer Hammerhead USB-C ANC fülhallgató is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.