Hirdetés

GPU Turbo módot kapnak a Huawei készülékek



|

Egyelőre a játékok profitálhatnak majd a teljesítmény fokozását szolgáló funkcióból.

Hirdetés

A Huawei nem is olyan régen mutatta be a Honor Play okostelefonját, amely GPU Turbo technológiával képes fokozni a teljesítményt. Akkor a gyártó azt ígérte, hogy más készülékei is megkapják majd a funkciót, most pedig megerősítette, hogy valóban ez a helyzet. 

Hirdetés

A GPU Turbo funkció alapvetően a GPU teljesítményét igyekszik fokozni, akár 60 százalékkal is. Mindez végeredményben jobb játékélményt eredményez. A Honor szerint a középkategóriás készülékek a szoftvernek hála akár egyes zászlóshajókat is legyőzhetnek teljesítményben. A funkció egyelőre kizárólag a normál androidos játékokat támogatja, de egy későbbi frissítés az AR- és a VR-alapú megoldásokban is működőképessé teszi. 

Mely készülékekre jut el a korábban már megerősített Honor modellek mellett? A Huawei Mate 10 és Mate 10 Pro mellett a teljes P20-as sorozat, a Mate RS, a Nova 2S és a MediaPad M5 tabletek is megkapják a funkciót a jövő hónapban. A Mate 10-es sorozat már ebben a hónapban frissülhet. Augusztusban a Nova 3e, az Enjoy 8 Plus, az Enjoy 7S és a Mate 10 Lite is frissülnek, szeptemberben pedig a Mate 9. Azután a P10-es széria és a Mate 8 lesznek a következők. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.