Hirdetés

GPU Turbo technológiával érkezik a Honor Play gamertelefon



|

Olcsó és bivalyerős okostelefon lett a Honor Play, amely GPU Turbo technológiával kedveskedik a gamereknek.

Hirdetés

A Huawei is beszállt a gamertelefonok világába, nemrég ugyanis bemutatta az első olyan okostelefonját, amelyben már GPU Turbo technológia van. Ez lett a Honor Play. 

Hirdetés

A Honor Play Kínában már a jövő héten megjelenik, az ára mindössze 310 dollár lesz, ezzel pedig az egyik legolcsóbb gamertelefon. Az alacsony ára ellenére bivalyerős, ugyanazt a Kirin 970-es chipet kapta, mint a Huawei P20 Pro, a Huawei Mate 10 Pro vagy a Honor 10 csúcsmodellek. 

A 6,3 hüvelykes, 2280 x 1080-as kijelzőhöz 4 GB RAM és egy 3750 mAh-s akku társulnak. Mitől lesz a készülék gamereknek való? A grafikától és az audiótól. A GPU Turbo technológia a grafikus processzor hatékonyságát 60 százalékkal is tudja növelni, a fogyasztást eközben 30 százalékkal is csökkentheti. Vagyis jobb grafikát ad, hosszabb üzemidővel. 

A Honor Play támogatja továbbá a 7.1-csatornás audiót, a hátlapjára egy 16 és egy 2 megapixeles kamera kerül, előre pedig egy 16 megapixeles szenzor. Aki a 64 GB tárhely mellé 6 GB RAM-ot szeretne, annak 310 dollár helyett 375 dollárt kell majd fizetnie.

A GPU Turbo technológia később a Honor 10, a Honor View 10, a Honor 9 Lite és a Honor 7X készülékekre is megérkezhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.