Hirdetés

Gyakorlatilag javíthatatlan az Apple legújabb terméke



|

Az iFixit szakemberei 10-ből 1 pontot adtak az Apple HomePodnak: az okoshangszóró olyan, mint egy tank.

Hirdetés

Bár léteznek viszonylag olcsó okoshangszórók, az Apple nem ezt a mezőnyt szerette volna erősíteni. A Siri asszisztensre építő HomePod éppen ezért 349 dollárba kerül. Az egyik gond az vele, hogy ha valamiért javítani kell, akkor annak az ára 279 dollár. 

Hirdetés

Miért ilyen drága? Az iFixit szakemberei kiderítették: úgy lett megépítve, mint egy tank. Ez egyszerre jelenthet kiváló minőséget, ugyanakkor hátrányt is, ha meghibásodik. Ennek köszönhetően ugyanis a javíthatósági skálán 10-ből 1 pontot kapott. 

Sajnos a meshszerű bevonat lebontása és a ragasztók eltávolítása olyan munka, amely során nem csak a készülék külsejét teszik tönkre, de a belsejét is, ha nem megfelelően dolgoznak. 

Az Apple hivatalos árazását nézve ugyanakkor még a hivatalos, javításra engedélyt szerzett üzletekben is előfordulhat, hogy csak komoly károk árán sikerül megbontani egy HomePodot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.