Hirdetés

Gyakorlatilag lehetetlen lesz az új, ezüst Galaxy S10+ mobilból szerezni



|

Megérkezett a Samsung Galaxy S10+ prizmaezüst változata, azonban szinte lehetetlenség lesz szerezni belőle.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S10+ már önmagában is sok színben érhető el a piacon, de nemrég megérkezett a piros változat is Európa egyes részeire. Aki még mindig nem találta meg a számítását, annak talán kedvez majd egy még újabb árnyalat. 

Hirdetés

Ennek a neve prizmaezüst, és immáron ilyen verzióban is létezik Galaxy S10+. A hátlap teteje világosezüst, gyakorlatilag ahhoz hasonlít, mint amit a tavalyi Galaxy Note 9 mutatott. Ezúttal viszont réz színű az alsó rész, így alapvetően egy színátmenetes mobillal van dolgunk. 

Nem túl meglepő módon a Samsung ezért nem kér felárat, az új szín pontosan ugyanannyiba került, mint az eddigiek. Sajnos azonban szinte lehetetlen lesz szerezni az újdonságból, azt ugyanis nem a nemzetközi piacra adja ki a Samsung, csak Hong Kongban. Egyelőre úgy tűnik, más piacokon nem lesz elérhető később sem. 

Aki mindenképp ezüst Samsung csúcskészüléket akar, annak pedig várnia kell, a Galaxy Note 10 elvileg ezüst színben is érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.