Hirdetés

Gyakorlatilag minden kiszivárgott a Samsung Galaxy Watch Active 2-ről



|

Minden színben látható a renderelt képeken az új okosóra, amit hivatalosan augusztus 5-én mutat be a Samsung.

Hirdetés

A Samsung úgy döntött, hogy nem egyszerre mutatja be az újdonságait, ezért a Galaxy Tab S6-tal nyitott, augusztus 5-én pedig lerántja a leplet a Galaxy Watch Active 2-ről. Természetesen az okosóráról is szinte minden kiszivárgott, nem sokkal a bemutató előtt. 

Hirdetés

A megjelenéskor elvileg fekete/ezüst, halványkék/szürke és rózsaszín/arany/bézs változatból lehet majd válogatni, valamint lesz egy speciális Under Armour kiadás, feketében. Jó eséllyel a további hónapokban újabb színek is érkezhetnek. 

A Galaxy Watch Active 2 kijelzőjének a szélén nem lesz forgatható gyűrű, de érintésérzékeny lesz, tehát könnyíti a navigációt. Elvileg a Bluetooth 5.0, az EKG-támogatás és az elesésfigyelés mind adott lesz, belül pedig 768 MB RAM-ra, 4 GB tárhelyre, Exynos 9110 lapkára és 360 x 360-as Super AMOLED kijelzőre számíthatunk. A 40 milliméteres modellre 1,2, a 44 milliméteresre 1,4 hüvelykes képernyő kerülhet. Az akkumulátor mérete 247 vagy 340 mAh lesz. 

A WiFi-képes modell mellett LTE-s változat is érkezik, a kijelzőt Gorilla Glass védi, a vízállóság és a MIL-STD 810G szabvány ezúttal is adottak. 

Ezzel egyszerre egyébként néhány élőkép is előkerült, az egyiken az okosóra, a többin a Galaxy Note 10 látható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.