Hirdetés

Gyárilag jár a legjobb képernyővédő a Samsung Galaxy S10-hez



|

A Samsung felhívta a képernyővédő fóliák rajongóinak a figyelmét, hogy a legjobb megoldás gyárilag van rajta az új csúcsmobilokon.

Hirdetés

Igaznak bizonyult a pletyka, amely szerint a Samsung Galaxy S10 mobilok dobozában lesz képernyővédő fólia. A gyári, előre felhelyezett képernyővédő azért van rajta a készülékeken, mert a külső gyártók megoldásai meggátolják az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó működését. 

Hirdetés

Természetesen aki nem szereti az ilyen fóliákat vagy pedig nagyon elhasználta már, az bármikor leszedheti a képernyőről. 

A Samsung arra figyelmeztette a felhasználókat, hogy ha képernyővédő fóliát akarnak a Galaxy S10 modellekre, akkor a legjobb választást a gyári megoldás jelenti. Amennyiben pedig újra van szükségük, kizárólag az eredeti, gyárit vásárolják meg, különben nem tudják majd használni az ujjlenyomat-olvasót. Ez egyébként 29,99 dollárba kerül. 

Az előzetes tesztek egyébként igazolták a Samsung állításait. Az ultrahangos szenzor a műanyag képernyővédőkön keresztül működik, de a vastagabb és drágább, megerősített üvegfóliákon keresztül nem. 

A Samsung Galaxy S10e-t mindez nem érinti, hiszen annak az ujjlenyomat-olvasója oldalt található. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.