Hirdetés

Gyilkosság áldozata lett egy tech podcaster, az elkövető önmagával is végzett



|

A nőt és férjét is megölte a kamionosként dolgozó férfi, miután korábban rendszeresen zaklatta a párt.

Hirdetés

A napokban elhunyt Zohré Sadeghi, egy 33 éves washingtoni tech podcaster, valamint férje, a 35 éves Mohammad Milad Naseri, akiket egy feldühödött hallgató ölt meg otthonukban. Az elkövető, egy Ramin Khodakaramrezaei nevű kamionos hónapokon át figyelte a párt, majd hajnali 1:45-kor betört a házukba, és lelőtte őket, végül pedig magával is végzett. Sadeghi édesanyja szintén a házban tartózkodott, de ki tudott szökni és a szomszédoktól értesíteni a rendőrséget.

Az Insider beszámolója szerint elkövető, miután elkezdte hallgatni Sadeghi podcastját, felvette vele a kapcsolatot, és barátok lettek, ám Khodakaramrezaei zaklatóvá vált, volt, hogy egy nap százszor próbálta meg felhívni Sadeghit.

Hirdetés

Ezt követően személyesen is követte, mind otthonáig, mind egy denveri konferenciára. A pár sikerrel kért távoltartási végzést a bíróságtól, ám ezt a gyilkosság pillanatáig nem sikerült kézbesíteni. A gyilkost a rendőrség állítása szerint különösen nehéz volt megtalálni, hiszen kamionosként folyton úton volt. A hatóságok nem tudták, hogy Khodakaramrezaei személyesen fel fogja keresni Sadeghiéket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.