Hirdetés

Gyönyörű a burgundi vörös Galaxy S8



|

Sajnos csak kevesen örülhetnek majd ennek a látványos limitált szériának.

Hirdetés

A Samsung tavaly dobta fel a Samsung Galaxy S7 edge modellt egy korallkék verzióval, majd ezután a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge egyaránt elérhetőek lettek teljesen fekete kiadásban. 

Hirdetés

Lesz-e hasonló színfrissítés a Galaxy S8-nál? A Samsung Mobile Korea YouTube-csatornája alapján könnyen elképzelhető. Egy új reklámban ugyanis burgundi vörös Galaxy S8-at mutatott a gyártó. 

Ez a verzió az ősz színeit ünnepli, mélyvörös színben - az üveg hátlapnak köszönhetően a végeredmény igen látványos. 

A rossz hír az, hogy egyelőre ez a verzió kizárólag Dél-Koreában jelenik meg. Idén láttunk már rózsaszín Galaxy S8-at is, ami lassan végül a nyugati piacokra is eljutott az exkluzív megjelenést követően. Van tehát remény arra, hogy a burgundi vörös Galaxy S8 is befut majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.