Hirdetés

Gyönyörűek a Seagate pókemberes hordozható HDD-i



|

A Seagate legújabb adattárolói messze a legmenőbb HDD-k, amiket valaha láttunk.

Hirdetés

A nagy teljesítményű hordozható HDD-knek még sokszor saját áramforrásra van szükségük, nehezek és jóval nagyobbak is, mint a lassabb fordulatszámon pörgő társaik. Az elmúlt években villámgyors üzemmódban kapcsolt az adattárolók fejlesztése is, manapság pedig már nem is a kapacitás, vagy az olvasási és írási sebesség a fő szempont, hanem hogy miképp is fest az eszköz, amivel ugyebár meg kell jelenni bizonyos helyeken.

Hirdetés

A Seagate legújabb eszközeivel senkinek nem lesz szégyenkezni valója, hiszen a Spider-Verse témájú hordozható HDD-k talán a legmenőbbek, amiket valaha láttunk. Az USB 3.2-es szabványt használó eszközök csupán 170 grammot nyomnak és 2 TB-os kapacitással rendelkeznek, ami a legtöbb felhasználónak több mint elegendő.

spider
spider

A HDD-k a Pókember: Irány a Pókverzum témájában kaptak különböző variációkat, vibráló színekkel és látványos vizuális elemekkel igazi ékkövei lehetnek bármilyen hardvergyűjteménynek. A legjobb pedig, hogy egy finom LED is segíti a megjelenést, ami a grafikához passzoló színben ragyog fel.

Valószínűleg nem a legjobb írási és olvasási sebességgel rendelkező HDD-k lesznek a Seagate ezen eszközei a piacon, de ebben az esetben ez talán bocsánatos, hiszen egyértelműen nem is ezen volt itt a hangsúly. Arról, hogy mikor és hogyan lesz elérhető, kevés az információ, csak azt tudjuk, hogy az Egyesült Államokban például azonnal elkapkodták a teljes készletet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.