Hirdetés

Gyors tárhelyet kap a OnePlus 5



|

A OnePlus ügyvezetője ezúttal arra utalt, hogy az új modellbe UFS tárhely kerül.

Hirdetés

A OnePlus ügyvezetője, Pete Lau, úgy tűnik, hogy majdnem minden nap árulkodik a OnePlus 5-ről annak a június 20-i bemutatójáig. Ezúttal is elejtett egy célzást a Weibón. 

Hirdetés

Most arra utalt, hogy az új csúcsmodellbe természetesen UFS (Universal Flash Storage) tárhely kerül. 

Bár szó szerint nem mondta ki, hogy a OnePlus 5-ben UFS tárhely lesz, az már önmagában is meglehetősen valószínűtlen lenne, hogy eMMC tárhelyre szavazna a vállalat (főleg, ha valóban annyit emelkedik a készülék vételára, mint pletykálják).

 Az újabb szabvány és technológia előnye, hogy az írás és az olvasás egyszerre is megoldható, nem úgy, mint az eMMC-nél. Így persze a sebesség is gyorsabb lesz. 

Ebben a cikkünkben mindent összefoglaltunk, amit jelenleg a OnePlus 5-ről tudni lehet és érdemes - ebben pedig megmutattuk a legutóbbi képet, amit OnePlus 5-tel készítettek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.