Hirdetés

Gyorsabb lett az androidos Chrome



|

A Chrome 59 gyorsabban tölti be az oldalakat és kevesebb memóriát használ Androidon.

Hirdetés

Bár a Google Chrome böngészőjének a legújabb verziója macOS, Windows és Linux rendszerekre egy ideje már elérhető, az Android platformra csak később érkezett. 

Hirdetés

A Chrome 59 azonban végre Android rendszerre is megjött. A változtatások listája elég rövid, azonban a motorháztető alatt fontos újítások vannak. 

Ezeknek hála a weboldalak betöltési sebessége észrevehetően, 10-20 százalékkal gyorsult. Emellett stabilitásbeli javításokat is végeztek, vagyis a Chrome 59 még kiegyensúlyozottabb lesz. 

Amellett, hogy gyorsabban tölti be az oldalakat, a Chrome 59 kevesebb memóriát is használ, mint a korábbi verziók. Mindezt a frissített JavaScript engine-nek köszönheti. A frissítés után az animált PNG-k is támogatottak lettek. 

A Chrome 59 megjelent, ugyanakkor a Google Play Áruházban csak a következő héten válik mindenki számára hozzáférhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.