Hirdetés

Gyorsabban kapják meg az Android 14-et a Samsung-felhasználók



|

A piacvezető mobilgyártó azt ígéri, hogy még gyorsabbá teszi az új Android-főverziók befogadását.

Hirdetés

A Samsung sokáig hírhedt volt arról, hogy a piacvezető pozíciójába belekényelmesedve alaposan ráaludt az új Android főverziók adaptálására, és csak komoly késéssel, mindössze néhány készülékére adta ki azokat.

A verseny élesedésével és az azonnal frissülő Google Pixel-mobilok megjelenésével azonban a koreaiak is összekapták magukat, és ma már sokkal jobb a helyzet: az augusztus 15-én elrajtolt Android 13-ra épülő One UI 5-öt egy rakás telefon még az idén megkapja, s néhány modell már túl is van az update-en.

Hirdetés

A jövőben pedig még szimpatikusabban alakul a forgatókönyv, a Samsung koreai blogján ugyanis megjelent egy poszt, amelyben a gyártó azt ígéri, hogy a Google-lel való szoros együttműködés révén ennél is gyorsabban és "nagyobb tökéletességgel" fogja célba eljuttatni a One UI későbbi verzióit. Határidőkre vonatkozó vállalás ugyan nem szerepel a bejegyzésben, de mindenképp jó tudni, hogy a One UI 5-nél alkalmazott menetrend nem üdítő kivétel, hanem egy új korszak kezdete.

A közelmúltban egyébként olyan mobilok kapták meg az Android 13-as frissítést, mint a Galaxy A33 5G, az A52 5G, az A53 5G, az A73 5G, az M32 5G, az M52 5G és az XCover 6 Pro, a napokban pedig elvileg a tavalyi hajtogatós modellek, a Z Fold4 és a Z Flip4 tulajdonosaihoz is befut a One UI 5-ös értesítés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.