Hirdetés

Gyorsabban szkenneli a fotókat a Google



|

A legújabb verzió már vaku nélkül és gyorsabban is képes digitalizálni a régi fotókat.

Hirdetés

A Google fotódigitalizálásra kitalált PhotoScan (Fotószkenner) alkalmazásának a legújabb verziója több változtatást is magával hozott. 

Hirdetés

A legfontosabb, hogy a PhotoScan immáron a készülékek vakujának használata nélkül is tudja szkennelni a képeket, ami gyorsabb műveletet eredményez. 

Mindeddig kötelező volt a vaku használata, ami ugyan nem rossz dolog, mert egységes megvilágítást garantált, azonban hosszabb utómunkát igényelt, mert el kellett távolítani a tükröződéseket a végeredményről. 

Immáron ezt lehetőség van kihagyni, ami gyorsabb munkát eredményez, ugyanakkor rossz környezeti fény mellett a digitalizált fotó nem lesz megfelelő. 

Van már megosztás gomb is az appon belül, ha valamit egyből szeretnénk megmutatni az ismerőseinknek. Sajnos az elkészült kép hosszabb oldala még mindig csak 3000 pixeles lehet, ami sokak szerint kevés, ha az Instagramon kívül máshol is hasznosítanánk a fotókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.