Hirdetés

Gyorsabban tölti a weboldalakat a Firefox 61



|

A Firefox böngésző új verziója a weboldalakat a böngészős lapokat is gyorsabban tudja betölteni.

Hirdetés

A Mozilla néhány olyan változtatást eszközölt a Firefox böngészőn, amelynek hála a szoftver gyorsabban tölti be a weboldalakat, ezáltal bizonyos esetekben a böngészési élmény is gyorsul. 

Hirdetés

A Firefox 61 további újdonságai közé tartozik, hogy a gyakran meglátogatott oldalak betöltése is felgyorsul, illetve gyorsabban lehet a böngészős lapok között váltani, ugyanis a szoftver már akkor elindítja a betöltést, amikor az egérkurzorral fölé állunk egy fülnek.

Az egyedi keresőmotorok használata is javult, fejlődött a könyvjelzők szinkronizálása és a sötét témák támogatása. 

A Firefox 61 ingyenesen tölthető le Windows, macOS és Linux operációs rendszerekre. Frissült továbbá az androidos verzió is, amelyben gyorsabbá vált a görgetés, illetve nőtt a biztonság a TLS 1.3-nak hála. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.