Hirdetés

Gyorsan merülnek egyes iPhone-ok a legutóbbi frissítés óta



|

Az iOS 11.4 telepítése óta rengetegen panaszkodnak arra, hogy a régebbi iPhone készülékük a vártnál gyorsabban merül.

Hirdetés

Az iPhone készülékek tulajdonosai közül sokan panaszkodnak rá az iOS 11.4-es rendszerfrissítés telepítése óta, hogy az eszközük a vártnál jóval gyorsabban merül. Több mint 1400 hozzászólás érkezett már az Apple fórumára az egyik ilyen témában. Sokaknál akkor is merül az akkumulátor, ha nem is használják a készüléket. Egy iPhone 6-tulajdonosnál az egész napos üzemidő fél naposra csökkent. 

Hirdetés

Van olyan iPhone 6S-felhasználó, akinek a készüléke egy éjszaka alatt 60 százaléknyi töltöttséget veszített, és ugyanezt tapasztalta az iPad mini 4 táblájánál is. Olyan ember is akad, aki minden 20 másodpercben veszít 1 százalékot. A legtöbb probléma az iPhone 6 és az iPhone 6S készülékeknél merült fel, de az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus is érintett. 

Egyeseknél csökkenti a merülés gyorsaságát, ha kikapcsolják a WiFi-t, másoknál a helyalapú szolgáltatások kilövése hoz enyhülést. A megnyitott böngészőlapok bezárása, a háttérben futó appok bezárása, a Bluetooth kikapcsolása és az iCloud-mentések leállítása is segíthet átmenetileg. 

Az Apple hivatalosan egyelőre nem foglalt állást az ügyben. Ha valaki ilyen hibát tapasztalt, itt küldhet visszajelzést

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.