Hirdetés

Ha akadozik a Digi internetszolgáltatása, akkor nem nálad van a hiba



|

Budapest több kerületében is nagyon lassú, vagy folyamatosan megszakadó kapcsolatra panaszkodnak az emberek.

Hirdetés

Február 10-én, vagyis szerda este központi hiba lépett fel a Digi internetszolgáltatási rendszerében, az előfizetők beszámolói alapján több fővárosi kerületben is szokatlanul lassú volt és szakadozott az internet.

A szolgáltató hivatalos közleményéből kiderült, hogy a probléma elhárításához már este hozzákezdtek a Digi munkatársai, ugyanakkor a még csütörtök reggelre sem szűnt meg a hiba.

A legtöbben a Digi Facebook oldalán írtak a problémákról, ezek alapján Budapest X., XIII., XIV. és XVI. kerületeiben sem kifogástalan az internetszolgáltatás.

Hirdetés

A legjobb letöltési sebességet kínáló csomagra előfizetőknél is gyakori jelenség, hogy megszakad az internet, ha pedig mégis van szolgáltatás, akkor rendkívül lassú, és még a Google vagy a Speedtest oldalakat sem sikerül betölteni. Mások arról is beszámoltak, hogy az internet mellett a tévészolgáltatás is megszűnt.

Csütörtök reggel már további számos előfizető jelezte kommentben, hogy a probléma továbbra is fennáll, és sokan az ügyfélszolgálatot is nehézkesen tudják elérni. A Digi egyelőre nem adott ki újabb közleményt, remélhetőleg mielőbb sikerült kijavítani a kimaradásokat okozó központi hibát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.