Hirdetés

Ha androidos mobilod van, ennek örülni fogsz



|

Príma funkcióval bővül az Android üzenetküldője, sokan örülhetnek majd a Google Messages legújabb képességének.

Hirdetés

Az Apple néhány napja jelentette be, hogy az Európai Unió nyomásának engedve kompatibilissé teszi az iMessage chatplatformot a nyílt RCS Universal Profile szabvánnyal, ami a Google Messages számára is komoly változás, hiszen így végre az Android beépített csevegője is kompatibilis lesz az iOS és a macOS online üzenetküldőjével.

A Google Messages viszont úgymond a saját jogán is tovább fejlődik, egy szivárogtató ugyanis nemrég kiszúrt egy vadonatúj funkciót az alkalmazásban, ami egy hasznos képességgel bővíti a meglévő repertoárt.

Hirdetés

A tapasztalt appturkásznak számító AssembleDebug a Google Messages béta verziójában vette észre, hogy zajszűréssel bővült a hangüzenetek rögzítéséért felelős modul, amit akár a felvételek készítése előtt, vagy közben is ki-be kapcsolhatunk. Az erről beszámoló blogposzt szerint a funkció remekül működik, vagyis tényleg kitakarja a zavaró háttérzajokat, érhetőbbé téve a beszédet.

Azt nem tudni, hogy az új megoldás mikor találhat utat a Google Messages nyilvános kiadásába, de egyelőre még a Beta-verzióban sem mindenkinek elérhető, mivel AssembleDebugnak is csupán a rejtett kísérleti funkciók engedélyezésével sikerült aktiválnia. Ha tippelnünk kell, legfeljebb pár hónap lehet hátra a rajtig, hacsak a Google valamilyen okból nem jegeli a fejlesztést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.