Hirdetés

Ha eddig nem vettél Apple fülhallgatót, most már érdemes várnod



|

Úgy tűnik, nem kell már sokat várni arra, hogy az Apple bemutassa fül- és fejhallgatói újabb változatát.

Hirdetés

2019 októberében adta ki az Apple az AirPods vezeték nélküli fülhallgatók fejlettebb, kisebb szárral rendelkező változatát, az AirPods Pro-t, ami annyira jól sikerült, hogy még nem érezték időszerűnek a leváltását. Mostanra azonban bizonyára rájöttek a mérnökök, hogyan tehetnék még jobbá, így a kanyarban lehet a második generáció érkezése.

Mark Hurman, a Bloomberg Apple-felelős újságírója úgy értesült, mind az AirPods Pro, mind az AirPods Max frissül majd, változatos mértékben.

Hirdetés

Az AirPods Pro esetében arra számíthatunk, hogy ősszel jön az új modell, ami a pletykák szerint szár nélkül érkezik, támogatja majd a veszteségmentes formátumokat, és egészséghez kapcsolódó funkciókkal vértezik fel. 

Az AirPods Max esetében az új funkciókról egyelőre nem tudni, de új színekre számíthatunk. Remélhetőleg az akkumulátor-üzemidőn is javítanak majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.