Hirdetés

Ha érdekel a jövőd, ott a helyed az idei Hacktivity IT Biztonsági Fesztiválon



|

Egy hónap múlva kezdetét veszi a régió legnagyobb kiberbiztonsági konferenciája, a MoM Kulturális Központban két napig minden a jelen és jövő védelméről fog szólni.

Hirdetés

2022-ben már a 19. alkalommal fogják megrendezni Közép- és Kelet-Európa legnagyobb kiberbiztonsági eseményét, a Hacktivity-t, amely nemcsak a környékről, hanem a világ minden pontjáról idecsábítja az információbiztonsági szakma - hivatalos és alternatív - képviselőit. Bár a koronavírus-járvány erre a rendezvényre is hatással volt korábban, idén megújult erővel tér vissza a Hacktivity; a szervezők azzal szeretnék különlegessé tenni az alkalmat, hogy két tematizált napra bontva várják az érdeklődőket október 6. és 7. között, a budapesti MoM Kulturális Központban. 

Az első nap a Hacktivity Now kap helyet, amely a már megszokott konferenciát takarja, és mint ilyen, főleg a szoftverekre és kiberbiztonságra fókuszáló előadásokat, workshopokat vonultatja majd fel. Másnap viszont a Hacktivity Next kerül sorra, amelynek keretében az ígéretek szerint a jövőre koncentráló témákra számíthatnak a résztvevők.

Hirdetés

De akármelyik napról is legyen szó, az esemény csak úgy hemzseg majd a szakmai vendégektől: mintegy 13 országból 48 nemzetközileg is ismert előadó teszi tiszteletét, akik olyan fontos témákat járnak majd körbe, mint a kriptovalutákkal való visszaélések, a metaverzum kockázatai, a webalkalmazások feltörése, az elektronikus-vezérlőegység hackelés, a végpont sérülékenysége, valamint az okosszerződések sebezhetőségei.

A szakmai programok mellett helyet szorítanak a humornak is, ugyanis egy vadonatúj előadással tér vissza a Comedy Hackerként ismertté vált Tobias Schrödel, aki korábban többször is zajos sikert aratott. A HackerSpace Budapest, a HackerSpace Szeged és a SecurITeam azokat a lelkes jelentkezőket várják a HackCenterben, akik próbára tennék a tudásukat különböző feladatok és kihívások teljesítésével, de a helyszínen lesznek villámelőadások is. Ezeken kívül a Hacktivity támogatói és partnerei további izgalmas műsorokkal,  játékokkal és próbatételekkel készülnek, érdemes követni az eseményt a közösségi médiában vagy feliratkozni a hírlevelükre.

Köszönhetően annak, hogy a Hacktivity hibrid eseményként valósul meg, azok sem csúsznak le az előadásokról, akik úgy döntenek, hogy inkább otthon maradnak, mivel a programok online is követhetőek lesznek, a helyszínen lévő látogatók biztonságáról pedig különböző intézkedések gondoskodnak majd. Jegyet a hivatalos honlapon lehet vásárolni, és mint 2017 óta mindig, ezúttal is ingyenes belépőkhöz juthatnak a hazai felsőoktatási intézmények tanulói és előadói, ők az info@hacktivity.com e-mail címen jelentkezhetnek a Hackademy partnerprogramba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.