Hirdetés

Ha figyelemzavarral küzdesz, ez a böngésző segíthet



|

Az ADHD-től szenvedő betegektől az otthon dolgozó vállalkozókig mindenkit becélzott a Sidekick nevű alkalmazás.

Hirdetés

Ez elmúlt években több érdekes böngésző is felbukkant a piacon, melyek vagy a játékosoknak szólnak, vagy az elfoglalt vállalkozókat hivatottak segíteni. Még a minimalista felhasználók is találhatnak rájuk szabott  alkalmazást.

A Sidekick új célcsoportokat vett célba, nem titkoltan egy kicsit a figyelmzavaros (ADHD) betegeknek szól, de kicsit a produktivitásukat féltő dolgozóknak is ajánlott lehet. A fejlesztők célja, hogy elrejtsék a zavaró elemeket, és olyan segédeszközöket adjanak a felhasználók kezébe, melyek ténylegesen hasznosak.

A böngésző weboldala azt állítja, hogy egy villámgyors böngészési élményt kapunk zavaró reklámok nélkül, egy szemnek és elmének kellemes felhasználói felület ölelésében. A keresésekből eltakarítja a sallangot, és mindent megtesz azért, hogy a felhasználója a munkájára koncentrálhasson (vagy épp arra, amit csinálni szeretne).

Hirdetés

A produktivitást több extra alkalmazással segíti, melyeket egy oldalsávon rendszerezhetünk. Ezek kifejezetten a Sidekickhez készített kis mini-programok, melyek segítségével váltogathatunk Gmail fiókok között, előhívhatjuk a legutóbb előhívott Drive elemeinket, vagy azonnal beleugorhatunk a legutóbb szerkesztett Notion jegyzetünkbe.

A Sidekick fejlesztői azt ígérik, hogy a böngésző örökké ingyenes lesz, és nem fognak reklámozókkal sem megalkudni. Ezt azért tehetik meg egyébként, mert előfizetéses rendszeren keresztül támogatjuk a program fejlesztését. Az előfizetésért cserébe persze több funkciót érhetünk el.

Érdekes lesz figyelni a Sidekick sorsát ebben a produktivitás-központú böngészőháborúban. Egy próbát mindenképpen megérhet, írjátok meg kommentben, szerintetek mennyire hatékony.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.