Hirdetés

Ha gyakran elkóborol, vagy elbújik a macskád, ez az eszköz segíthet rajtad



|

Aggódó gazdiknak érkezett hasznos segítség.

Hirdetés

A macskatulajdonosok számára ismerős jelenség, hogy a kisállat akár egy zsebkendőnyi szobában is képes úgy elbújni, hogy már mindenki azt hiszi, kereket oldott. A kijárós cicáknál pedig szintén gyakori az aggodalom, hogy merre kolbászolnak éppen.

Ezen segíthet az Apple nyomkövetőjének az AirTag-nek az elsőszámú riválisa, a Tile, amely ezúttal egy különleges, cicák figyelésére alkalmas eszközt dobott piacra.

A Tile for Cats valójában a már létező Tile Sticker nyomkövetők speciális változata, amelyhez a 40 dolláros ár kfiizetéséért cserébe egy macskákra aggatható szilikon nyakörvet is kapunk, amely megvédi a Tile egységet a macskák általános viselkedésének következményeitől.

Hirdetés

A macskakövető egység a cég ígérete szerint három évig működőképes marad, ha pedig lemerülne benne az elem, könnyedén kicserélhető. A Tile for Cats hatótávja 76,2 méter, és működik Android és iOS operációs rendszert futtató készülékekkel is.

A Tile nyomkövetői együttműködnek a Siri, Alexa és Google Assistant digitális asszisztensekkel, így akár ezeket az eszközöket is megkérdezhetjük a cicánk hollétéről.

Bár semmi sem indokolja, a cég egyelőre kifejezetten macskák számára kínálja az újdonságot, a Tile for Dogs változatot egyelőre még nem tervezik piacra dobni. Ettől függetlenül az ebekhez is használható lehet, különösen, mivel olcsóbb a körülbelül 50 dollárért kapható, GPS-alapú nyomkövetőknél. Az AirTag darabjáért ugyan csak 29 dollárt kér az Apple, igaz, ehhez szükség lesz valamilyen almás készülékre, például egy iPhone-ra vagy iPad-re is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.